Phoebe Ohayon

A follow up with VoiceBranding – Phoebe Ohayon

Voicebranding.nl was een van de winnende startups van de Startup Competitie 2019. Hoe ging het verder met het bedrijf van Phoebe Ohayon. We vragen het aan haar.

Fris ons geheugen eens op: wat doet je bedrijf?

Voicebranding.nl is het eerste Nederlandse bureau dat merken succesvol en datagedreven helpt met het ontwikkelen van een merkstem en audio-identiteit. Met de snelle groei van smart speakers, voice-applicaties en audiocontent is dit noodzakelijk. Met de komst van de Google Home in 2018 zijn wij Voicebranding gestart en hebben we al veel mooie projecten mogen doen voor nationale en internationale merken.

Hoe kijk je terug op je deelname aan de Startup Competitie?

Een mooi avontuur! Onze deelname heeft ons veel geleerd over de positionering van ons bedrijf in het landschap. Ook hebben we veel interessante mensen leren kennen en mooie connecties kunnen opbouwen.

Hoe is het jaar 2019 voor jullie verlopen, zakelijk gezien?

Het was een topjaar. We hebben met veel mooie merken mogen werken die aan de frontlinie staan van innovatie. Zo hielpen we onder meer Babylon Health, Centraal Beheer, Doritos en KRO-NCRV. 

Hoe staan de zaken er nu voor?

De zaken staan er goed voor. Voicetoepassingen en audiocontent zijn ontzettend hard aan het groeien en daarmee ook de vraag naar branding, strategie en content. Wij zijn continu onze kennis aan het vergroten om nieuwe services te ontwikkelen om merken zo goed mogelijk te begeleiden wanneer ze aan de slag gaan met het vinden en designen van een stem die hun merk representeert. 

Welke ambities heb je met je bedrijf?

Onze ambities gaan in 2020 ook naar internationale wateren. Er zijn al wat gesprekken gaande met interessante partners in Azië, waar voice en AI voorloopt.

Welk advies zou je andere startups willen geven?

Weet waar je goed in bent, vertrouw daar op en kijk naar de markt. Hoe kun je hierop inspelen? Wij geloven dat de beste spelers vooral snel en flexibel zijn.

Source: https://nederlandsmedianieuws.nl/interviews/Interview-Startup-Competitie-1-jaar-later-Voicebranding/

Take your skills to the next level

Innovative solutions to help your business thrive. Our expert team is ready to partner with you to achieve extraordinary results.

© 2023 All rights Reserved.