Phoebe Ohayon

nederlands-media-netwerk-interview

Nederlands MediaNetwerk TV Interview (dutch)

Startup Voice Branding helpt merken en bedrijven met het ontwikkelen en ontwerpen van hun audio-identiteit. Medeoprichter en partner Phoebe Ohayon vertelt ons meer over deze nieuwe industrie, die nog in zijn kinderschoenen staat.

“Merken en bedrijven denken steeds meer na over hun audio-identiteit en ook de Nederlandse consument is er klaar voor. De adoption rate van voice gaat hier harder dan elders. Vooral banken gaan voor langetermijnprojecten. Er gaat een tijd komen dat je tegen je smart speaker zegt: maak even tien euro over naar Pietje Jan.”

Nederlands MediaNetwerk had een meer dan boeiend gesprek met deze toekomstgerichte ondernemer. Klik op de link voor de video.

https://nederlandsmedianieuws.nl/interviews/Nederlands-MediaNetwerk-TV-Phoebe-Ohayon-over-Voice-Branding/?jwsource=cl

Take your skills to the next level

Innovative solutions to help your business thrive. Our expert team is ready to partner with you to achieve extraordinary results.

© 2023 All rights Reserved.